Jouw haard, jouw thuis

Gashaarden
Gashaarden

Een gashaard geeft smaak aan je interieur. De warme sfeer van het haardvuur en het grote gebruiksgemak maken de gashaard een welgekomen gast in vele moderne en landelijke woningen. Moderne gashaarden hebben een hoog rendement en zijn daardoor minder belastend voor het milieu.

Houthaarden
Houthaarden

De mens verwarmt zich al decennialang bij het haardvuur. En al net zo lang staren we in de dansende vlammen en dromen we weg bij het knetterende vuur. Barbas is opgericht in 1976 en is hét merk voor houtgestookte haarden. Wij staan voor duurzaam en ecologisch verantwoord.

Elektrische haard
Elektrische haard

+ geeft sfeer en warmte (2KW)

+ geen rookgasafvoer nodig

+ gewone stekker volstaat

Pellethaarden
Pellethaarden

De pellethaard is het strakkere broertje van de pelletkachel. Een pellethaard geeft je de magie van een echte houthaard, en combineert dat met het gebruiksgemak van een pelletkachel. Een pellethaard biedt bovendien een hoog rendement en is zeer milieuvriendelijk.

Bio ethanol haarden
Bio ethanol haarden

Unieke en elegante binnenhaard
Deze ethanol inzethaarden zijn de gemakkelijkste oplossing.

Met verschillende lengtes en varianten van de ombouw kan de haard vanaf gekozen zijden zichtbaar zijn. Omdat deze ethanolhaarden een schone verbranding hebben – geen schoorsteen of rookkanaal nodig – zijn de installatiekosten laag. U kunt zorgeloos genieten van echte vlammen en warmte van de haard.

naar boven