Vuur maken hoeft niet persé binnen te gebeuren. Met een houtvuur of gasvuur kan je het ook buiten extra gezellig maken.

Ben je op zoek naar een barbecue, buitenhaard, terrasverwarmer of vuurschaal? Bij Haarden De Roo hebben we het in huis. In principe is alles wat binnen kan, ook buiten mogelijk. Wil je de zomer verlengen of gezellig kampvuren in de winter? Laat je inspiratie hier de vrije loop.

 

Barbecue

Een traditionele houtskoolbarbecue voor de liefhebbers, een Kamado voor de gepassioneerde grillmasters, een Plancha voor wie van showcooking houdt of een houtgestookte oven voor de pizzalovers. Kortom, fun-loving producten voor de buitenkookliefhebbersf om te kunnen genieten! 

Buitenhaarden

Een vrijstaande of ingebouwde buitenhaard is een mooie manier om tot laat in de avond van de buitenlucht te genieten. Zowel houthaarden als gashaarden voor buiten zijn mogelijk. Wil je je buitenhaard graag integreren in een buitenmuur of op je terras? Geen probleem. Bij haarden De Roo zorgen we voor een nette afwerking van a tot z.

Terrasverwarmers

Met een terrasverwarmer geniet je extra lang van je zomeravonden of breng je warmte op koude winterdagen. Met een terrasverwarmer op gas heb je bovendien geen elektriciteitsaansluiting nodig en ben je meer flexibel om je terrasverwarmer te zetten waar je wil. Wil je diezelfde flexibiliteit combineren met extra gezelligheid en een aantrekkelijk vlammenspel? Dan is een terrasverwarmer op pellets precies wat je zoekt.

Vuurschalen

Met familie of vrienden samentroepen rond de vuurschaal: niets is gezelliger dan dat. Met een vuurschaal kan je veilig genieten van het kampvuurgevoel. Bij Haarden De Roo kan je een mooi assortiment vuurschalen en vuurkorven ontdekken.

naar boven