De haarden- en kachelspecialist voor Veurne en de Westhoek

Haarden De Roo is gespecialiseerd in haarden en kachels op hout, gas of pellets. Naast ons uitgebreid aanbod proberen wij iedere dag het verschil te maken door onze service. Alleen het beste advies en de meest kwalitatieve service: dat is onze belofte aan jou.

Maar we hebben ook grote schoenen te vullen. In november 2020 nam Haarden De Roo namelijk de zaak van Henk De Zaeyer over. Henk en zijn vrouw Nancy waren jarenlange dé referentie voor kachels en haarden in de streek. We zijn blij en trots dat we die goede naam mogen voortzetten.

Van De Zaeyer naar De Roo: onze geschiedenis

Over Haarden De Roo - Henk Dezaeyer

 

 

Kort na de 2de wereldoorlog werd de firma Eggermont gesticht. In die tijd werden de buizenstoven of Leuvense kachels nog zelf geproduceerd in het plaatselijke atelier. Het werkhuis werd in 1956 overgenomen door Laurent De Zaeyer. In de jaren 70 bouwde Laurent de oude mouterij vlak tegenover het werkhuis om tot een toonzaal van 800m2.

 

Op 1 januari 1989 nam Henk De Zaeyer het roer over. Henk liet een nieuwe wind waaien en bouwde ook een afdeling huishoudelectro uit. De jaren daarna bouwde Henk zijn reputatie uit van een perfecte plaatsingsdienst en een snelle, correcte service.

 

In november 2020 namen Frederik en Wouter De Roo de verwarmingsafdeling over. Met meer dan 10 jaar ervaring in het installeren van haarden en kachels, is het nu hun beurt om de klanten gelukkig te maken. Hoe dat gaat gebeuren? Door resoluut te kiezen voor topservice en topkwaliteit.

 

In Augustus 2021 kwam er de nieuwe locatie in de Ooststraat 22 in Veurne.  Voorheen was dit jarenlang de locatie van de Blokker.

Na heel wat structurele verbouwingswerken en verfraaiingswerken, zijn we trots om jullie hieronder een impressie te kunnen tonen van de winkel (januari 2023)

 

Waarom kiezen voor Haarden De Roo?

 

  • Het ruimste aanbod aan kachels en haarden in de streek
  • Een betaalbare verwarmingsoplossing voor iedereen
  • Een onberispelijke afwerking van je haardproject
  • Meer dan 10 jaar technische expertise
  • De steun en jarenlange knowhow van Henk De Zaeyer, dé referentie in de streek

Onze merken

  • Hout: Stûv, M Design Saey, DRU, Dovre, Barbas Bellfires, Spartherm, Dik Geurts
  • Pellet: Stûv, Rika, MCZ, Superior, Saey
  • Gas: M Design, Barbas Bellfires, DRU, Wellstraler, Flandria
  • Elektrisch: Dru
naar boven