Jouw gashaard wordt gegarandeerd de nieuwe hotspot in jouw interieur. Breng de warme sfeer en het ultieme gebruiksgemak binnen en geniet het hele jaar door van het realistische vlammenspel.

Waarom kiezen voor een gashaard?

  • Geef je interieur een boost.
  • Geniet van realistische vlammen.
  • Bedien vlot met afstandsbediening of smartphone.
  • Verwarm met hoog rendement.
  • Geniet van de exclusieve De Roo service.

De eyecatcher in je interieur

Een gashaard is een unieke eyecatcher die je interieur karakter geeft. Van rustiek en klassiek tot clean en modern, een gashaard is een meerwaarde voor elk interieur. Ook de inbouwmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wandhaard, hoekhaard of tunnelhaard: een gashaard past naadloos in elke ruimte.

Een gashaard laat je de warmte optimaal beleven. Het vlammenspel is nauwelijks te onderscheiden van dat van een houthaard en je kan helemaal opgaan in een gezellige sfeer. Bij Haarden De Roo mag je gerust zijn van een perfecte afwerking van a tot z, inclusief de bouw van je haardwand, gasaansluiting en schrijnwerk.

Jouw gemak op de eerste plaats

Wie gashaard zegt, zegt gebruiksgemak. Dat betekent: geen gedoe met houtblokken, wel een vlotte bediening met afstandsbediening of smartphone. De warmte en intensiteit van je gashaard kan je eenvoudig en nauwkeurig regelen, zodat je het hele jaar door van je haard kan genieten. En onderhoud? Ook dat is minimaal. Naast een jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurt en af en toe een poetsbeurt van het glas, heb je geen omkijken naar een gashaard.

Hoog rendement

Of je je haard nu als hoofdverwarming of sfeerverwarming gebruikt, rendement blijft belangrijk. Moderne gashaarden hebben een hoog rendement en zijn daardoor minder belastend voor het milieu. Bij gashaarden gaat vrijwel geen warmte verloren. De warmte die de haard produceert, wordt gebruikt om de ruimte te verwarmen en gaat niet verloren via de schoorsteen. De producenten van gashaarden bieden ook steeds meer mogelijkheden voor het besparen van energie. Kom gerust langs in onze toonzaal om de nieuwste mogelijkheden te bespreken.

Onze merken

M Design, Barbas Bellfires, DRU, Wellstraler, Flandria

Maak een afspraak voor jouw gashaard

Gaskachels
Gaskachels

Met een onderhoudsvriendelijke gaskachel kan je een ruimte zeer efficiënt verwarmen, en tegelijk kan je genieten van het heerlijke, realistische vlammenspel die de hedendaagse gaskachels je brengen.

Gashaarden
Gashaarden

Een gashaard geeft smaak aan je interieur. De warme sfeer van het haardvuur en het grote gebruiksgemak maken de gashaard een welgekomen gast in vele moderne en landelijke woningen. Moderne gashaarden hebben een hoog rendement en zijn daardoor minder belastend voor het milieu.

naar boven