Pellethaarden

Een pellethaard geeft je de magie van een echte houthaard, en combineert dat met het gebruiksgemak van een pelletkachel. Een pellethaard biedt bovendien een hoog rendement en is zeer milieuvriendelijk.

Waarom kiezen voor een pellethaard?

  • Integreer je haard naadloos in je interieur.
  • Verwarm met het grootste gemak.
  • Profiteer van een hoog rendement.
  • Draag bij aan een schoner milieu.
  • Geniet van de exclusieve De Roo service.

De veelzijdige pelletoplossing

Meer en meer mensen zien de voordelen in van een gesloten pellethaard. Niet verwonderlijk, want een pellethaard is zeer praktisch in gebruik en je kan hem mooi inwerken in je interieur. Op die manier is de pellethaard het net iets strakkere en cleanere broertje van de pelletkachel, die zijn plaats in vele moderne interieurs zal vinden. Net als bij een houthaard geniet je van de authentieke vlammen, al hoef je hier geen houtblokken aan te sleuren.  

Gezellige sfeer, met één druk op de knop

Pellethaarden, da’s gezelligheid troef, maar dan gecombineerd met het ultieme gebruiksgemak. Een druk op de knop, je afstandsbediening of je app, en je vlammen zijn in gang gezet. Een pellethaard is daarom ook handig als je slechts korte periodes wil verwarmen. Pellethaarden werken op elektriciteit, ze zijn volledig programmeerbaar en hebben een geïntegreerde thermostaat. Een sensor garandeert een constante temperatuur in de kamer waar de haard is geïnstalleerd.  

Duurzaam en efficiënt

Pellethaarden geven een aangename warmte, zelfs voor ruimtes waar geen centrale verwarming is. De verbranding van pellets is zeer efficiënt. Gemiddeld haal je 90% rendement. Ook als je een ruimte duurzaam en milieubewust wil verwarmen, dan is een pellethaard een uitstekende keuze. Met een pellethaard stook je CO2-neutraal. Je stoot tot 95% minder fijnstof uit dan bij een houtkachel of houthaard, en 10 keer minder dan met een centrale verwarming.

Onze merken

Stûv, MCZ, Superior

Maak een afspraak voor jouw pellethaard

Pelletkachels
Pelletkachels

Gemakkelijk in gebruik, efficiënt verwarmen en duurzaam omwille van zijn geringe fijnstofuitstoot. Dat zijn slechts enkele zeer goede redenen om voor een pelletkachel te kiezen. Pelletkachels zijn een steeds populairdere sfeerbrenger in de leefruimte.

Pellethaarden
Pellethaarden

De pellethaard is het strakkere broertje van de pelletkachel. Een pellethaard geeft je de magie van een echte houthaard, en combineert dat met het gebruiksgemak van een pelletkachel. Een pellethaard biedt bovendien een hoog rendement en is zeer milieuvriendelijk.

naar boven