Sfeervolle warmte is voor iedereen haalbaar. Met een onderhoudsvriendelijke gaskachel kan je een ruimte zeer efficiënt verwarmen, en tegelijk kan je genieten van het heerlijke, realistische vlammenspel die de hedendaagse gaskachels je brengen.

Waarom kiezen voor een gaskachel?

  • Geniet van het realistische vlammenspel.
  • Profiteer van lage kost voor aankoop en onderhoud.
  • Geniet van altijd beschikbare brandstof.
  • Verwarm met een hoog rendement.
  • Geniet van de exclusieve De Roo service.

Altijd beschikbare warmte

Wil je een gezellige verwarming waar je geen omkijken naar hebt? Dan is een gaskachel precies wat je zoekt. Vergeet het sleuren met houtblokken of aanvullen van pellets. Met een gaskachel zit je nooit zonder brandstof, aangezien je kachel aangesloten is op de gasleiding.  

Rendement voor iedereen

Gaskachels hebben een hoog rendement. Bij de meest kwalitatieve modellen gaat dat zelfs tot 85%. Dat betekent dat er nauwelijks geproduceerde warmte verloren gaat. Met zo’n hoog rendement kan je met een gaskachel een ruimte zeer efficiënt verwarmen met een beperkt gasverbruik. En omdat gaskachels zo budgetvriendelijk zijn, zijn ze bijvoorbeeld zeer gegeerd in huurwoningen.

Milieuvriendelijk

Gas is de properste fossiele brandstof bij uitstek want ze produceert veel minder fijnstof dan andere brandstoffen. Gaskachels hebben ook een relatief hoog rendement, zeker als je gaat vergelijken met een open haard. De meeste warmte blijft dus in de ruimte. Voor woningen waar omslachtige zonne-energie- of warmtepompinstallaties niet altijd mogelijk zijn, is de gaskachel dus een mooi ecologisch alternatief.

Onze merken

Barbas Bellfires, DRU, Well Straler, Flandria

Maak een afspraak voor jouw gaskachel

Gaskachels
Gaskachels

Met een onderhoudsvriendelijke gaskachel kan je een ruimte zeer efficiënt verwarmen, en tegelijk kan je genieten van het heerlijke, realistische vlammenspel die de hedendaagse gaskachels je brengen.

Gashaarden
Gashaarden

Een gashaard geeft smaak aan je interieur. De warme sfeer van het haardvuur en het grote gebruiksgemak maken de gashaard een welgekomen gast in vele moderne en landelijke woningen. Moderne gashaarden hebben een hoog rendement en zijn daardoor minder belastend voor het milieu.

naar boven