Houthaarden

Je beleeft het vuur past echt met een houthaard. In de zomer of de winter, in een klassiek of modern interieur: met een knisperend houtvuur creëer je sowieso de meest sfeervolle ambiance.

Waarom kiezen voor een houthaard?

 

  • Geniet van echt vuur.
  • Geef karakter aan je interieur.
  • Profiteer van de nieuwst innovaties voor hoger rendement.
  • Geniet van de exclusieve De Roo service.

Voor echte vuurliefhebbers

Wie vuur echt wil voelen en beleven, die kiest voor een houthaard. Het kampvuurgevoel, de romantische sfeer die een houtvuur brengt, en de voldoening van het werken met hout… Het valt voor veel houthaard-enthousiastelingen met niets te vergelijken. Bij Haarden De Roo hebben we voor elke vuurliefhebber een oplossing op maat van je interieur en je budget.

Voor klassieke en moderne interieurs

Een houthaard past niet alleen in klassieke interieurs. De hedendaagse houthaarden vind je even goed in een strakke, cleane vormgeving, die past in veel moderne of minimalistische interieurs.

Bij Haarden De Roo kan je vertrouwen op een volledige installatie van de houthaard van a tot z, inclusief het ombouwen van de haardwand en het aanbrengen van schrijnwerk. We werken alleen met kwaliteitsvolle materialen en met de gekende topmerken. Net als bij gashaarden zijn de inbouwmogelijkheden bijna eindeloos: met draaideur of liftdeur, in een hoekopstelling, in tunnelvorm of in frontale opstelling.

Duurzaam hout stoken

Toegegeven, er bestaat heel wat verwarring rond de duurzaamheid van hout stoken. Maar wist je dat het vandaag perfect mogelijk is om te verwarmen op hout zonder te vervuilen? Zolang je duurzaam, lokaal en gedroogd hout gebruikt, is een houthaard een gezonde en groene manier van verwarmen. Producenten van houthaarden hebben de laatste jaren ook niet stilgezeten. Vandaag hebben houthaarden speciale filters en automatische luchtsystemen die de uitstoot van fijnstofdeeltjes beperkt houden.

Onze merken

M Design, Saey, Stûv, DRU, Dovre, Barbas Bellfires, Spartherm, Dik Geurts, Nestor Martin

Maak een afspraak voor jouw houthaard

Houtkachels
Houtkachels

De houtkachel is een onverslijtbare klassieker. Echte vlammen brengen sfeer en gezellige warmte in huis. Maar er is meer. De nieuwste generatie houtkachels scheert ook hoge toppen als het gaat over rendement en duurzaamheid.

Houthaarden
Houthaarden

De mens verwarmt zich al decennialang bij het haardvuur. En al net zo lang staren we in de dansende vlammen en dromen we weg bij het knetterende vuur. Barbas is opgericht in 1976 en is hét merk voor houtgestookte haarden. Wij staan voor duurzaam en ecologisch verantwoord.

Stûv Studio
Stûv Studio

De Stûv Studio is een 100% exclusieve Stûv-ruimte voor een meeslepende klantenervaring!

naar boven