Jouw gashaard wordt gegarandeerd de nieuwe hotspot in jouw interieur. Breng de warme sfeer en het ultieme gebruiksgemak binnen en geniet het hele jaar door van het realistische vlammenspel.

Waarom kiezen voor een gashaard?

  • Geef je interieur een boost.
  • Geniet van realistische vlammen.
  • Bedien vlot met afstandsbediening of smartphone.
  • Verwarm met hoog rendement.
  • Geniet van de exclusieve De Roo service.

De eyecatcher in je interieur

Een gashaard is een unieke eyecatcher die je interieur karakter geeft. Van rustiek en klassiek tot clean en modern, een gashaard is een meerwaarde voor elk interieur. Ook de inbouwmogelijkheden zijn bijna eindeloos. Wandhaard, hoekhaard of tunnelhaard: een gashaard past naadloos in elke ruimte.

Een gashaard laat je de warmte optimaal beleven. Het vlammenspel is nauwelijks te onderscheiden van dat van een houthaard en je kan helemaal opgaan in een gezellige sfeer. Bij Haarden De Roo mag je gerust zijn van een perfecte afwerking van a tot z, inclusief de bouw van je haardwand, gasaansluiting en schrijnwerk.

Jouw gemak op de eerste plaats

Wie gashaard zegt, zegt gebruiksgemak. Dat betekent: geen gedoe met houtblokken, wel een vlotte bediening met afstandsbediening of smartphone. De warmte en intensiteit van je gashaard kan je eenvoudig en nauwkeurig regelen, zodat je het hele jaar door van je haard kan genieten. En onderhoud? Ook dat is minimaal. Naast een jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoudsbeurt en af en toe een poetsbeurt van het glas, heb je geen omkijken naar een gashaard.

Hoog rendement

Of je je haard nu als hoofdverwarming of sfeerverwarming gebruikt, rendement blijft belangrijk. Moderne gashaarden hebben een hoog rendement en zijn daardoor minder belastend voor het milieu. Bij gashaarden gaat vrijwel geen warmte verloren. De warmte die de haard produceert, wordt gebruikt om de ruimte te verwarmen en gaat niet verloren via de schoorsteen. De producenten van gashaarden bieden ook steeds meer mogelijkheden voor het besparen van energie. Kom gerust langs in onze toonzaal om de nieuwste mogelijkheden te bespreken.

Onze merken

M Design, Barbas Bellfires, DRU, Wellstraler, Flandria

Maak een afspraak voor jouw gashaard

Gashaarden
Gashaarden

Een gashaard geeft smaak aan je interieur. De warme sfeer van het haardvuur en het grote gebruiksgemak maken de gashaard een welgekomen gast in vele moderne en landelijke woningen. Moderne gashaarden hebben een hoog rendement en zijn daardoor minder belastend voor het milieu.

Houthaarden
Houthaarden

De mens verwarmt zich al decennialang bij het haardvuur. En al net zo lang staren we in de dansende vlammen en dromen we weg bij het knetterende vuur. Barbas is opgericht in 1976 en is hét merk voor houtgestookte haarden. Wij staan voor duurzaam en ecologisch verantwoord.

Elektrische haard
Elektrische haard

+ geeft sfeer en warmte (2KW)

+ geen rookgasafvoer nodig

+ gewone stekker volstaat

Pellethaarden
Pellethaarden

De pellethaard is het strakkere broertje van de pelletkachel. Een pellethaard geeft je de magie van een echte houthaard, en combineert dat met het gebruiksgemak van een pelletkachel. Een pellethaard biedt bovendien een hoog rendement en is zeer milieuvriendelijk.

Bio ethanol haarden
Bio ethanol haarden
naar boven